say my name, and every color illuminates. ++

Så ett mörkt lager kanske lägger sig ovanför dig klockan 23:34, något som har en sorts makt att känna dig hjälplös, ångestfylld och den mest ensamma i världen. Kanske suger det ur all din energi så att tårarna inte ens har en styrka att orka rinna, för just då blev det ansträngande att ens få ramla lättsamt nerför en varm kind en måndagkväll. Kanske kollapsar lungorna, blodådrorna dansar saktare och kanske känns det som om något tänt en cigg precis vid hjärtat och röker som om det vore som vilken plats som helst. Inget speciellt, inget märkvärdigt. 

Är det läskigt än? Är du rädd än? Vågar du ropa ut till någon om att be dom hålla din i hand medan det känns som om det mörka lagret leker och drar i dina vener? Har du styrkan att räcka ut dina händer för något större? Något verkligare än det här? Något verkligare än vad som tycks renovera om hela bakdelen om revbenen? Orkar du gräva dig genom lagret? Du är arton, du är sexton, du är tjugoett, du är fjorton. Han sjunger att ''han kan krossa ditt hjärta.'' Vågar du visa att du kan krossa hans ord? Vågar du visa att du kan krossa lagret?
Så ett mörkt lager kanske lägger sig ovanför dig klockan 00:23, något som har en sorts makt att känna dig hjälplös, ångestfylld och krossad. Något som någon annan inte får uttrycka sig om, lägga sig i och tro att allt är som det ska vara, allt är okej, cigarettrökaren vid aortan är inget märkvärdigt, inget speciellt. Är det läskigt än, det där molnet, lagret? Är du rädd än? Vågar du krossa det? Vågar du göra något åt det? Vågar du släppa hans makt, vågar du förändra hans ord? Vågar du visa att han inte får röka vid ditt hjärta? Vågar du doppa ditt namn själv istället i olika färger och låta dom flyta samman till eufori?

Kommentarer

Kontakt: ptraa.blogg@hotmail.com

Vad heter du?
Ska jag komma ihåg ditt namn?

Din E-postadress? (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress?

Och vad hade du på hjärtat?

Trackback
Follow on Bloglovin